2B ARAZİ MAĞDURU KİMDİR ?

SADE VATANDAŞ
SANA HAZİNE MALINI GASPEDEN,İŞGALCİ OLARAK TANITILAN
2B ARAZİ MAĞDURUNU TANI !

2B ARAZİ MAĞDURU KİMDİR ?

1)2B ARAZİ MAĞDURU ;

Atasından kalan tapuya bağlanmış yada bağlanmamış,KADİM ZİRAAT ARAZİSİ önce orman denilerek orman sınırları içine alınarak Anayasada korunan mülkiyet hakkı açıkça ihlal edilendir.

2)2B ARAZİ MAĞDURU ;

Sonra PARDON denilerek 2B uygulaması ile ORMAN OLDUĞU İDDİA OLUNAN ARAZİSİ Orman vasfını yitirmiştir denilerek ORMAN SINIRLARI DIŞINA ancak HAZİNE ADINA ÇIKARILARAK kendisinede bu orman dışına çıkartma tutanağında ŞAGİL (İŞGALCİ) denen kişidir.

3)2B ARAZİ MAĞDURU ;

İlgili Belediyeye HAZİNE ADINA ORMAN DIŞINA ÇIKARILMIŞ ARAZİSİ için yıllardan beri EMLAK VERGİSİ ödeyendir.

4)2B ARAZİ MAĞDURU ;

HAZİNEYE 10 yıl geriye dönük olarak itirazsız tespit ve tebliğ edilen ECRİMİSİLİ (kullanma bedeli) ödeyendir.

5)2B ARAZİ MAĞDURU ;

Emlak vergisi ödediği BELEDİYEYE ‘’ Hazine burası devlet malıdır diye benden 10 yıllık ecrimisil (kullanım bedeli ) tahsil etti, burası Hazineninse benden neden emlak vergisi tahsil ediyorsun?’’diye dahi hesap soramayandır.

6)2B ARAZİ MAĞDURU ;

Devletin Tapusuna güvenerek 3,5,10 yıl önce Devletin Tapu Dairesinde hiçbir uyarı ile karşılaşmadan rayiç bedel ödeyerek tapulu malı tapudan satınalan,
Daha sonra basit bir tebligatla ‘’Adınıza kayıtlı olan tapulu malınız daha önce 2B uygulaması ile Hazine adına orman dışına çıkarılmış yerlerden olduğundan ,tapunuzun üzerine 2B şerhi konulmuştur.’’ denilerek Tapu kaydı iptal edilerek bedelini ödediği malı HAZİNE ADINA TAPUDA TESCİL edilendir.


7)2B ARAZİ MAĞDURU ;

30 Aralık 1911 tarihinde köye adını veren OSMANLI PADİŞAHI SULTAN MEHMET REŞATın irade-i seniyesi ile kurulan Alemdağ Reşadiye köyünde oturup kendisine Hazine malı işgalcisi, yağmacı,talancı denilendir.

8) 2B ARAZİ MAĞDURU ;

Büyük önderimiz KEMAL ATATÜRKÜN 1925 yılında İskan Kanunu ile göçmen olarak getirilen vatandaşlarımıza İSKAN TEVZİİ TAPULARI verdiği ellerinde halen ATATÜRK TAPUSU dedikleri tapular bulunan ancak halen kendisine Hazine arazisi işgalcisi,yağmacı,talancı denilendir.

9) 2B ARAZİ MAĞDURU :

1924 yılındaki Öşürün kaldırılması hakkındaki Kanunla işlediği topraklar kendilerine yüce önderimiz KEMAL ATATÜRK tarafından bedelsiz olarak bırakılan,tapuya bağlanan ,ancak halen kendisine Hazine arazisi işgalcisi,yağmacı,talancı denilendir.

10) 2B ARAZİ MAĞDURU ;

Yüce önderimiz KEMAL ATATÜRKÜN 1937 tarihinde çıkardığı 3116 sayılı Orman Kanunu ile kendisine Orman içinde mülkiyet hakkı tanıdığı,bu mülkiyet hakkının tapuya bağlandığı ancak halen kendisine Hazine arazisi işgalcisi,yağmacı talancı denilendir.


2B ARAZİ MAĞDURU KISACA ;

ARAZİSİ ÖNCE ORMAN SINIRLARI İÇİNE ALINAN,TAPUSU İPTAL EDİLEN,SONRA ARAZİSİ HAZİNE ADINA ORMAN SINIRLARI DIŞINA ÇIKARILAN,AYNI ARAZİ İÇİN HEM ECRİMİSİL (KULLANMA KİRASI),HEM EMLAK VERGİSİ ÖDEYENDİR.

ŞİMDİDE DEVLETİN TAKDİR EDECEĞİ RAYİÇ BEDEL ÜZERİNDEN TAPULU YADA TAPUSUZ ATADAN KALAN,YADA TAPUDAN SATIN ALDIĞI MALINA TEKRAR BEDEL ÖDEYEREK SAHİP OLABİLMEK İÇİN KALBİ KÜT KÜT ATANDIR.

TELEVİZYONLARDA,GAZETELERDE,DOST SOHBETLERİNDE KENDİSİNE GASPÇI,YAĞMACI,İŞGALCİ ŞEKLİNDE SÜREKLİ HAKARET EDİLEN ,ANCAK EN AZ HAKARET EDENLER KADAR DÜRÜST VE NAMUSLU BU ÜLKENİN VATANDAŞLARIDIR.


SONUÇ :

SADE VATANDAŞ 2B MAĞDURUNA SAHİP ÇIK,ONU KORU ORMANLARI KESEN YAKAN O DEĞİLDİR.

ORMANLARI KESİP YAKIYORLAR 2B YAPIYORLAR İFTİRASINA KANMA!

ANAYASAMIZA GÖRE YANAN ORMAN ALANLARINDA TARIM VE HAYVANCILIK DAHİ YAPILAMAZ,MÜLKİYETE KONU OLAMAZ,ZİLYETLİK TESİS EDİLEMEZ.

BU ALANLAR YİNE ORMAN İDARESİ TARAFINDAN ORMAN AĞAÇLARI İLE AĞAÇLANDIRILMAK ZORUNDADIR.


Cihangir Dönmez www.2barazi.com 15.02.2009

Yorumlar

Popüler Yayınlar