DD Mortgage’dan 'Yüzde 92’lik Bahar Kampanyası'

DD Mortgage, 30 Mayıs 2009 tarihine kadar geçerli olan yeni kampanyası ile satın almak istediğiniz evin yüzde 92’sini kredilendiriyor.

DD Mortgage’ın yeni ürünü ile ek teminat göstermeden sadece yüzde 8 peşinat ile yeni evinizin değerinin yüzde 92’sine kadar kredi kullanabilir; dilerseniz yapacağınız ara ödemeler ile taksit tutarınızı ve dolayısıyla toplam geri ödeme tutarınızı düşürebilirsiniz. ilk evini almak, yatırım ya da oturum amaçlı ikinci bir eve sahip olmak isteyenler, DD Mortgage’ın birbirinden farklı ödeme koşulları ile ‘yüzde 92’ kredi kampanyasından yararlanabilecekler.
Yüzde 5 veya yüzde 10 ara ödemeleriyle taksit tutarınızı ve toplamda geri ödeme tutarınızı düşüren “Yüzde 92 Esnek” ürünü ile taksit tutarınızı düşürmek için 60 ayda yüzde 10 ara ödeme, 120 ayda ise yüzde 5 ara ödeme yapmanız gerekiyor.
“Yüzde 92 Sık Öde Az Öde” ürünü ile taksitlerinizi 14 günde 1 ödeyebilir ve yapacağınız ara ödemeleri azaltabilirsiniz. Taksit tutarlarınızı düşürmek için de 60 ayda yüzde 6 ara ödeme, 120 ayda ise yüzde 3 ara ödeme yapmanız yeterli.

Yorumlar

Popüler Yayınlar