Hazine arazi satıyor

Antalya Defterdarlığı, Alanya ve Manavgat ilçelerinde Hazine'ye ait toplam 22 bin 240 metrekare büyüklüğünde, 2 milyon 290 bin lira değerindeki 18 parça araziyi ihaleyle satacak.


Güncelleme: 11:45 TSİ 01 Aralık. 2010 Çarşamba

ANTALYA - Antalya Defterdarı Hidayet Mat yaptığı, Antalya'da atıl vaziyetteki Hazine arsa ve arazilerinin, ekonomiye kazandırılması, iktisadi kaynakların etkin ve verimli kullanılması amacıyla belirli aralıklarla yapılan ihalelere Aralık ayı içinde de devam edileceğini bildirdi.



Mat, Manavgat ilçesi Evren Mahallesinde 18 bin 184 metrekare büyüklüğündeki taşınmazın, ticaret ve konut hariç olmak üzere, imar planı ile getirilecek kullanım kararlarına uygun olarak, turizm, eğitim, sağlık, sanayi, sosyal ve kültürel amaçlı tesislerin yapılması amacı ile 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikli irtifak hakkı ihalesinin yapılacağını belirtti.



SARILARDA SATILIK KONUT ARSALARI

Mat'ın verdiği bilgiye göre, Sarılar mahallesindeki 9 bin 698 metrekare büyüklüğünde, 1 milyon 468 bin lira değerindeki 13 adet arsanın satış ihalesi, açık teklif usulü ile Manavgat Mal Müdürlüğünde 9 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek.



Ayrıca Manavgat ilçesi Yaylaalan ve Karaöz mahallerinde bulunan 10 bin 46 metrekare büyüklüğünde, 202 bin lira değerinde 2 adet arazi de aynı gün satılacak.



ALANYA'DAKİ ARAZİLER

Alanya'daki 2 bin 496 metrekare büyüklüğünde 620 bin lira değerinde üç parça Hazine arsası ise 14 Aralık günü açık ihale usulü ile satılacak,

İncekum beldesinde bulunan toplam bin 770 metrekare yüzölçümündeki 2 adet arsa da, toplam 320 bin lira bedel üzerinden, satışa çıkarılacak.




Ayrıca, Mahmutlar Kasabası sınırları içinde bulunan 725 metrekare yüzölçümündeki taşınmaz da 300 bin lira bedel üzerinden satılacak.

Yorumlar

Popüler Yayınlar