Okan Üniversitesi dönüşümü masaya yatırıyor

Okan Üniversitesi dönüşümü masaya yatırıyor

Van depremiyle birlikte önemi bir kez daha vurgulanan ‘kentsel dönüşüm’ sorunu ve çözüm önerileri, Çevre ve

Okan Üniversitesi dönüşümü Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ö. Faruk Çelik ve İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes tarafından Okan Üniversitesi’nde masaya yatırılıyor

hurriyetemlak.com


Van depremiyle birlikte önemi bir kez daha vurgulanan ‘kentsel dönüşüm' sorunu ve çözüm önerileri, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ö. Faruk Çelik ve İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes tarafından Okan Üniversitesi'nde masaya yatırılıyor.

evre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın da katılacağı ‘Kentsel Dönüşüm ve Alternatif Model Arayışları' sempozyumuyla Okan Üniversitesi öğrencileri, konuyu en yetkili isimlerden öğrenme imkanı bulacak.Eğitimin yanı sıra sosyo-kültürel gelişimin de öğrenciler için önemli olduğuna her fırsatta dikkat çeken Okan Üniversitesi, Van depremi sonrasında yeniden gündeme gelen ‘kentsel dönüşüm' sorunu hakkında öğrencilerini bilinçlendiriyor.

30 Mart Cuma günü Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü'nde gerçekleştirilecek ‘Kentsel Dönüşüm ve Alternatif Model Arayışları' sempozyumunda; inşaat sektöründe faaliyet gösteren markaların son dönemdeki gündemini oluşturan‘Fikirtepe' öncelikli kentsel dönüşüm projeleri, gecekondu ve depreme dayanıklı olmayan binaların, yerini modern binalara bırakılmasının sağlanması ve yerleşim alanlarının deprem faktörüne karşı güçlendirilmesi konuları ele alınacak.

Sempozyuma Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı İdris Güllüce, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Semih Turhan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman, TOKİ Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu ve Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şule Kut katılım gösterecek.Ayrıca inşaat sektörünün öncü markalarından Ağaoğlu Şirketler Grubu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ö.Faruk Çelik ve İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes de sektördeki son durumu katılımcılarla paylaşacak.

Tarih: 30 Mart Cuma

Yer: Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü

Saat: 09.00

Okan Üniversitesi İletişim Bilgileri

Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü, 34959 Akfırat-Tuzla / İSTANBUL

Telefon: 0216 677 16 30           

Yorumlar

Popüler Yayınlar