Ana içeriğe atla

İyi Bir Emlak / Gayrimenkul Girişimcisi Olmak İçin Atılması Gereken 10 Adım !

İyi Bir Emlak / Gayrimenkul Girişimcisi Olmak İçin Atılması Gereken 10 Adım !

Bu Yazıyı Paylaş : Emlak Koalisyonu FacebookEmlak Koalisyonu Twitter
Başarılı bir emlak / gayrimenkul GİRİŞİMCİSİ olmak dışardan göründüğü kadar kolay değildir. Her geçen gün yeni bir emlakçı açılıyor ve rekabet artıyor. Sektördeki rakiplerinizden sıyrılıp başarılı olmak için zahmetli bir yol sizleri bekliyor. 
Dışardan göründüğünün aksine iyi bir Emlak / Gayrimenkul Girişimcisi olmak emek , sabır ve iyi bir plan gerektirir. Peki bu planda neler olmalı... Bunlara beraber bakalım :  

1. En Önemli Adım Doğru Ekibi Kurabilmek !Mart 31, 2016, 16:27

Bu Emlak kariyerinizdeki en önemli adımdır. Doğru kişilerle çalışmak gerçek başarıyı getirir. Görevini gerektirdiği şekilde yapmayan insanlarla yollarınızı hemen ayırmalısınız.

2. İyi Bir Ekip Eğer İNANIRSA Onları Hiçbirşey Durduramaz !Mart 31, 2016, 16:33

Başarıya giden uzun yolda yanınıza alacağınız en güçlü silah İnanç ve Kararlılık olmalıdır. Ekibin kararlılığını en üst seviyede tutmalısınız !

3. Gelişimde Süreklilik !Mart 31, 2016, 16:37

Her işte olduğu gibi , gayrimenkul sektöründe de birçok rakibiniz var. Rakipleriniz gelişiyor , onlardan geri kalırsanız vasatlıktan öteye gidemezsiniz. Gelişime vakit ve para harcamalısınız...

4. Taklit ve Takip Aynı Şeyler Değildir !Mart 31, 2016, 16:42

Rakiplerinizi takip edin ama taklit etmeyin. Müşterilerinizin karşısına farklı çözümler ile çıkın. Herzaman alternatif yerleriniz olsun

5. Müşteri Veli Nimettir ! Onların Beğenisini Toplamaya Çalışın !Mart 31, 2016, 16:46

Müşterilerinizin yorum ve önerilerini es geçmeyin. Bir danışman olarak onların sorunlarına çözüm sağlamaya çalıştığınızı unutmayın !

6. Çevrenizi Sürekli Analiz Edin !Mart 31, 2016, 16:50

Çevrenizde olan biteni sürekli analiz edin , doğru analiz kritik başarıları getirir. 

7. Kendinizi Nasıl Tanıtacağınıza Dikkat Edin !Mart 31, 2016, 16:58

Kendinizi tanıtma şekliniz , insanların gözünde değerinizi belirler ve bundan sonra ki görüşmelerinizde bu aynı şekilde devam eder. İş görüşmelerinden önce bu kuralı kendinize hatırlatın !

8. Kime Ne Satmak İstediğinize Karar Verin !Mart 31, 2016, 17:04

Gayrimenkul girişimciliğinde Uzmanlık çok değerlidir. Mesleğe başladıktan en geç 5-6 ay sonra uzmanlık alanınıza karar verin. Ev mi satmak istiyorsunuz ? Ticari gayrimenkullerle mi uğraşmak istiyorsunuz ? gibi...

9. Uygulama, Uygulama, Uygulama !Mart 31, 2016, 17:12

Sıcak ofislerinizden , vahşi doğaya çıkın ! Teori önemlidir fakat uygulama sizin yeteneklerinizi güçlendirir. Yapmak istediklerinizi düşünmek yerine harekete geçin !

10. Heyecanınızı Kaybetmeyin !Mart 31, 2016, 17:26

İnişli çıkışlı zamanlarınız olabilir fakat Heyecan bizi yaşama bağlayan en güzel duygudur. İşinize olan heyecanınızı kaybetmeyin , çünkü dünyadaki en güzel işlerden birini yapıyorsunuz !

Yorumlar

Popüler Yayınlar