Eminevim Taksit Hesaplama !

Eminevim Taksit Hesaplama !
Eminevim nedir ? Eminevim sistemi nedir ? Eminevim sistemi nasıl çalışır ? Evinevim taksit hesaplama , Eminevim Güvenilir mi ?  Eminevim Çekilişi konularının cevapları bu yazımızda ! 
1991 senesinde kurulan Eminevim Türkiye’de yaklaşık 100bin kişiye otomobil ve konut yatırımı sağlayarak bir ilki başarmıştır. Temel mantık , kredi faizi ödemeden katılımcıların elbirliği yaparak istedikleri para tutarına ulaşmalarıdır. 
Eminevim Hesaplama !
Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki bu işlem bir bilgisayar programı tarafından yapılmaktadır. Eminevim ofislerine gittiğinizde aşağıdaki gerekli bilgileri planlayarak size ödeme planı çıkarılır. Yani en başta belirlenen hesaplama neyse sistem öyle devam eder. Sıra geldi Eminevim taksit hesaplamaya :
- Eminevim taksit hesabındaki ilk aşama kişinin alacağı evin tutarıdır. Önce evin fiyatı belirlenir. ( Mesela 100.000 TL ) 
- 2. aşama taksitlerin belirlenmesidir. Kaç taksitle ödeme yapılacağı planlanır bu taksit aralığı 60 ay ile 120 ay arasında değişmektedir.
- Taksit sayısına göre grupta kaç kişi olduğunu anlayabilirsiniz. 80 aylık bir taksite giriyorsanız sizin grubunuz 80 kişi olacaktır.
- Gruptakilerin her ay ödediği para toplanır ve 1 ev parası eder. Bunu annelerimizin yaptığı günler gibi düşünebilirsiniz. 
- Toplanan bu para noter huzurunda sırası gelen kişiye gider ve bu parayla ev alınır. Para direk verilmez. Sistem bitene kadar eve ipotek konulur.
- Yapılan kura ilk aylarda size çıkarsa sizin kiradan kendi evinize geçeceğiniz düşünüldüğünden grubunuzda sizden sonraki kişilere onlardan bir miktar fazla ödeme yaparak yardımda bulunursunuz. Sistemde gruptaki herkesin parasıyla ev aldığınız ve onların hala kirada oturduğu düşünülür.
- Yani kurada başta çıkmazsanızda bir kaybınız olmaz , sistem hesaplama yaparken bunu da hesaplayarak size kira yardımı gibi bir tutar sağlar.
- Üstteki 2 maddenin açıklaması aslında şudur ; başta kura çıkıpta evini alan kişiler daha fazla ödeme yaparken , diğer kişiler baştakilere nisbeten daha az ödeme yaparlar. 
- Bu uygulamada sıra size gelene kadar ödemeleriniz her ay ufak ufak azalırken , sıra size geldiğinde ödeme bir miktar artar ve taksit bu miktarda sabit olarak kalır. ( Bu hesapların hepsi en başta yapıldığından ne kadar artış olacağı gibi konular en baştan belirlenir. )
- 80 aylık bir grupta 80. olursam ne olacak ? Bu konuya da bir çözüm var sistem kimseyi bu kadar uzun bekletmiyor. Kura taksit sayısının yarısına kadar size çıkmadıysa , korkuya gerek yok. Çünkü taksit sayısının yarısına gelindiğinde kalan herkese evini alması imkanı sağlanır. Yani 80 aylık bir grupta herkes en geç 40. ayda evini almış olur ve bundan sonra beklemek zorunda kalmaz. 
- Sonraki aşamada herkesin taksiti sabitlenmiş olur ve ödemelerini yapar.
Eminevim Sisteminin Faydaları ? Eminevimin Detayları !
- Evinevim uygulaması ev , arsa , dükkan gibi gayrimenkuller satın alınabilir. 
- Eminevim faizsiz , günlerde yapılan gibi bir para toplama politikasını izler. 
- Sadece girişte bir miktar katılım ( organizasyon ) bedeli ödeme zorunluluğu bulunmaktadır.
- Şehir sınırlaması yoktur , Türkiye’nin heryerinden ev satın alabilirsiniz. 
- Belirli limitlerde taksit dondurma mümkündür.
- İstenmeyen bir durum olduğunda sistemden çıkabilir ve katılım ( organizasyon ) bedeli hariç tüm paranızı geri alabilirsiniz.
- Evini alan kişilerin evlerine İpotek konularak satmaları engellenir. Bu sayede gruptaki diğer kişilerin hakları korunur.

Yorumlar

Popüler Yayınlar