Master Lisans Arama

Siz bir Master –Franchise veya bir Master-lisans ile mi ilgileniyorsunuz?
Sizi tebrik ederiz, bir Master –lisans Size çok iyi ekonomik perspektifler sunacaktır.
Yabancı menşeli bir Franchise- sistemine adapte olurken yine de aşağıdaki noktalara mutlaka uymalısınız:
Sistem devredilebilir olmalıdır.
Şirket konsepti öncelikle bir veya iki pilot mağazada denenmelidir. Ana konsepte göre her zaman mutlaka değişiklikler söz konusu olmaktadır.
Potansiyel bir talip olarak bir Master-lisans satın alırken bilmeniz gereken şu ki, tanımlanan alan içerisinde sistemin kurulmasından Siz sorumlu olacaksınız, bu bölgedeki (en az) bir pilot işletmenin kuruluşundan sorumlu olacaksınız ve yeni ortaklar kazanmak zorundasınız. Bunların eğitilmesinden, işe alıştırılmasından ve işletme kuruluşuna kadar birçok konuda yine siz sorumlu olarak görev yapacaksınız. Ayrıca uygun bir öz sermayeye de sahip olmanız gerekmektedir.
Gelecekteki bu ortaklarınızın kontrolünden ve satın alma yönetimini siz üstleneceksiniz. Büyük bir şirketin kurulmasını planlayarak buna uygun nitelikte ve titiz bir biçimde ortaklar seçeceksiniz.
Bizimle temasa geçiniz, buradaki parola ise “Master Lisans Arama” olacaktır ve bizi hangi sektöre uygun Master- lisansı almak istediğiniz konusunda bilgilendiriniz. Biz, size en uygun Franchise- sistemini seçip memnuniyetle de konuyla ilgili Size bilgi vereceğiz.
Master-sistemleri alanında siz de sistemin potansiyel bir Master arayışı ve hangi koşulların beklendiği hakkında örnek görebilirsiniz.
Master Sistemlerine Gider

Yorumlar

Popüler Yayınlar