Erdoğan Bayraktar: “Emlakçılar mağdur olmayacak”

Erdoğan Bayraktar: “Emlakçılar mağdur olmayacak”

Avrupa Yakası Emlak Müşavirleri Derneği’nin Başkanı Mehmet Keklik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar bir araya geldi. Bakan Bayraktar’la Mehmet Keklik’in önderliğinde yapılan görüşmede Emlakçılık Yasası ve emlakçıların sorunları masaya yatırıldı.

Gündem yoğun
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar yaptığı görüşmede, öncelikli olarak 2b yasasının olduğunu söyledi. Bayraktar: “Yabancıların Türkiye de mülk edinmelerine yönelik yasa, Kentsel dönüşüm, Yapı denetim yasalarının bir an önce hayata geçmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gündemimiz oldukça yoğun” Dedi. Bayraktar, “ Bu yasalar gündemimizdeyken, kısa vadede emlakçılık yasasıyla ilgili bir çalışma yapmamız söz konus değil” dedi.

Bakan Bayraktar, emlak ve emlakçılık sektörü ile çok yakından bilgi sahibi olduğu ve sorunlarımızın çoğundan haberdar olduğunun altını çizdi. Ayrıca emlakçıların mağdur edilmemesi için gerekli çalışmaları yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Öte yandan Avrupa Yakası Emlak Müşavirleri Derneğinin Başkanı Mehmet Keklik’i, İstanbul Ticaret odası Emlakçılar Komitesi üyesi Metin Yeşil, Boğaziçi Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Mazmi Yayla ve Başkan Yardımcısı Nilüfer Aksoy, İdealist Gayrimenkul’den Cihan Altunpul da yalnız bırakmadı.

Evren KOTOĞLU
ekotoglu@hurriyetemlak.com

Yorumlar

Popüler Yayınlar