Emlakçının Başına Gelenler Film Sahnelerini aratmadı

Emlakçının Başına Gelenler Film Sahnelerini aratmadı




Başkent’te alıcı rolü üstlenen bir kadın tarafından eve çağrılan ve yatak odasında sözde kadının kocası tarafından basılan emlakçının başına gelenler film sahnelerini aratmadı.
Başkent’te alıcı rolü üstlenen bir kadın tarafından eve çağrılan ve yatak odasında sözde kadının kocası tarafından basılan emlakçının başına gelenler film sahnelerini aratmadı. “Ben senin için askerden firar ettim, sen beni aldattın” diyen koca, iki arkadaşıyla bastığı evde mutfağa götürdüğü kadının üzerine boya sürüp ölü süsü verdi. Genç kadının öldüğünü sanan emlakçı 6 boş senede imza attı. Yaşanan olay, polisin yaptığı araştırma sonucu ortaya çıktı.
Ankara’nın Keçiören ilçesinde, A.A. ismindeki emlakçıya gelerek Ahsen ismini veren bir kadın, “Kocam askerde, ev almak istiyorum.' dedi. Emlakçı, genç kadına 5 ayrı ev gösterdi ve kadın bir evi 150 bin TL karşılığında almaya karar verdi. Kadın, daha sonra emlakçıyı Keçiören’deki evine çağırıp satış işlemlerini yapmak istedi. Evrakları almak için eve gelen A.A’yı kadın içeri davet etti. Kadın, daha sonra tahrik ettiği A.A’yı yatak odasına götürdü. Bu sırada kocası olduğunu söyleyen bir kişi, iki arkadaşıyla birlikte yatak odasına girdi. Emlakçı ve kadını uygunsuz halde yakalayan sözde koca, “Ben senin için askerden firar ettim, sen beni aldattın.' dedi. Ellerindeki silah ve bıçakla A.A.'yı tehdit eden kişiler, kadınla birlikte evin mutfağına geçti. Bu sırada yere yatırdıkları kadının boynuna ve kollarına kırmızı boya süren şebeke cinayet işlenmiş süsü verdi. Kadını yerde kanlar içinde yatan A.A. şoka girerken, şebeke elemanları, 'Senin yüzünden katil olduk, hayatımızı kararttın.' diye sözde tepki gösterdiler. A.A.'nın iki adet cep telefonunu alan şebeke üyeleri, 6 adet boş senedi de imzalattı. Şebeke elemanları, daha sonra polise gitmemesi konusunda uyardıkları A.A.'yı serbest bıraktı. Korku içindeki emlakçı evden çıktıktan sonra durumu polise bildirdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri, verilen adrese gittikleri herhangi bir ceset ile karşılaşmadı. Yapılan incelemede, yerdeki kan sanılan sıvının boya olduğu belirlendi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili bir çalışma başlattı.
Yapılan çalışma sonucu, şebekenin elebaşı Fahri G. ile aldatılan koca rolünü oynayan asker firarisi Levent K. ile kendisine yardım eden Bülent B. ile Sinan D. olayda kullanılan silahla birlikte yakalandı. Askerdeki kocasını aldatan kadın rolünü oynayan kimliği tespit edilen zanlının ise yakalanması için çalışmanın sürdüğü bildirildi. Zanlılardan asker firarisi olan Levent K. ise Merkez Komutanlığı'na teslim edildiği belirtildi. Polis sorgusu tamamlanan 3 zanlı ise adliyeye sevk edildi.

CİHAN

Yorumlar

Popüler Yayınlar