TC Kimlik No İle Tapu Sorgulama

TC Kimlik No İle Tapu Sorgulama

Uzun bir süredir internetten TC kimlik no ile Tapu sorgulama hizmeti veriliyor. 
Tapu ve Kadastro Müdürlüğü , Devletin hizmetlerinin bulunduğu turkiye.gov.tr ‘den TC Kimlik numarası ile Tapu sorgulama hizmeti sağlıyor. Bu hizmeti kullanabilmeniz için e-devlet’e giriş yapmalısınız. Eğer e-devlet şifreniz yok ise önce bu şifreyi edinmeniz gerekiyor. Daha önce e-devlet’e girmediyseniz herhangi bir PTT şubesinden nüfus cüzdanı ve 2 TL karşılığında e-devlet şifresini alabilirsiniz.
E-devlet'in sitesine girdiğinize şifrenizi değiştirerek yeni şifre oluşturabilirsiniz. Eğer şifrenizi unuttuysanız PTT’ye giderek 4 TL karşılığında şifrenizi öğrenebilirsiniz. 
TC ile Tapu Sorgulama 
Aldığınız şifre ile sisteme giriş yaparak vergi borçlarından tutunda , açılan davalara kadar inceleme şansınız bulunmaktadır. Sisteme girdiğinizde Tapu Sorgulama ilgili bölümünden , Tapu ile ilgili tüm bilgileri edinebilirsiniz. Açılan sayfadan Tapu bilgilerini görebilir , yazdırabilir ya da bir kopyasını bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. 
Yıllarca Tapu Müdürlüklerine gidilerek yapılan bu işlemlerin internete taşınması vatandaşlar açısından büyük kolaylık…
Konu ile ilgili anahtar kelimeler : 

tc kimlik no ile tapu sorgulama , tapu sorgulama tc ile , tapu sorgulama tc kimlik ile , internetten tapu sorgulama , tapu kadastro sorgulama, tapu kaydı sorgulama, tapu sorgulama tc kimlik ile, tc ile tapu kaydı sorgulama, tc ile tapu öğrenme, tc ile tapu sorgula, tc kimlik no ile tapu sorgulama, üzerime olan tapular , 

Yorumlar

Popüler Yayınlar