Ortak alanlar tüm bağımsız bölüm maliklerinin ortak mülküdür!

Apartmanımızda kapıcı dairesi var  ama kapıcımız yok. Kapıcıya ihtiyacımız da yok. Dolayısı ile burayı kiraya vermek istiyoruz. Bunun için bir karar almak gerekir mi, yoksa burası hiç kiraya verilemez mi E.M.
Apartmanlarda kapıcı dairesi ortak alanlardandır. Ortak alanlar ancak amacı çerçevesinde kullanılabilir. Fakat bu yerin başka amaçla kullanılması örneğin ortak alan olan kapıcı dairesinin kiraya verilebilmesi için tüm kat maliklerinin muvafakatinin olması gerekir. Zira ortak alanlar tüm bağımsız bölüm maliklerinin ortak mülküdür. Doyasılı ile tümünün izni ile kapıcı dairesi kiraya verilebilir. 

Yorumlar

Unknown dedi ki…
If you're trying to lose weight then you certainly need to start using this brand new custom keto meal plan diet.

To create this keto diet, licensed nutritionists, personal trainers, and cooks joined together to develop keto meal plans that are effective, painless, money-efficient, and fun.

Since their launch in 2019, thousands of individuals have already completely transformed their figure and well-being with the benefits a smart keto meal plan diet can give.

Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover 8 scientifically-certified ones offered by the keto meal plan diet.

Popüler Yayınlar