MaxiSpace

MaxiSpace



Asansör bulunmayan veya mevcut binalarda eskiyen sistemlerin yenilenmesi için tasarlanmış olan MaxiSpace, karşı ağırlık ihtiyacını ortadan kaldırarak, aynı boyutlardaki asansör kuyularına geleneksel sistemlerden çok daha büyük kabin konmasına olanak sağlıyor. Daha önce 4 kişilik kabin yer alan kuyulara 6 veya 8 kişilik kabinler yerleştirilerek, taşıma kapasitesi ikiye katlanabiliyor.
MaxiSpace platformu, küçük ama son derece güçlü KONE PowerDisc motoru ve gergi kabiliyeti yüksek olan esnek bir halat düzenine dayanıyor. Piyasada mevcut tüm kaldırma ünitelerinden daha hafif ve kompakt, dişli kutusu olmayan bir kaldırma ünitesi olan PowerDisc, yalnızca 70 kg ağırlığı ile asansör kuyusunda küçük bir hacme sığabilmekte. Buna karşın kendisinden kat kat büyük makineler kadar güç üretebilmekte.
KONE MaxiSpace teknolojisi, özellikle mevcut binalar için büyük olanaklar sağlıyor. Platformları ekonomik ömrünü yitirmiş olan asansörlerin yenilenmesinde veya asansörü olmayan binalarda, merdiven boşluğuna küçük boyutlu bir asansör kuyusu konabilecek projeler için ideal bir çözüm sunuyor.
Kuyusu küçük ve makine dairesi olmayan asansörlere daha geniş kabin, ileri teknoloji, seyir konforu sağlayan MaxiSpace:
· Daha konforlu ve daha güvenli bir seyir sağlıyor,
· Makine dairesine gerek olmadığı için çatı katı kullanılabilir alan haline dönüştürülebiliyor ve asansör bu kata da çıkabiliyor,
· Hidrolik asansörlerle kıyaslandığında yüzde 50’den fazla enerji tasarrufu sağlıyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar