Günlük Kiralamanın Riskleri

Vergi konusu olan elde edilen kazançtır.Gelir elde eden bunu ticari iş olarak yapanlar fatura kesmek durumundadır.Yine otel şeklinde işletildiğinden dolayı ,gerekli izin ve ruhsatların da alınması lazımdır.

Bir geçelik kiralamalar yapılması ,evli olmayanların aynı odada kalması neyi düşündürür?

Bir otel odasında evli olmayan kişilerin birlikte olması ,ile fuhuş maksatlı birlikte olmaları nasıl ayırıma tabi tutulacak?Yani bir geçelik yer temini bu maksatla yapılabilir mi? Bu işleri meslek edinmişler, farklı farklı kişilerle kiralanan yerde olursa ne olacak?

İZİNSİZ FUHUŞ YAPILAN EVLER: Madde 95 - İzin alınmadan içinde gizli fuhuş yapıldığı iddia veya ihbar edilen veyahut her ne şekilde olursa olsun muttali olunan evler hakkında ahlak zabıtası memurları tarafından önce gizli inceleme yapılır. Bu gibi evlerde gizli fuhuş yapıldığı delilleriyle tesbit edildiği takdirde, düzenlenecek tutanaklar gizli inceleme raporları ile birlikte en büyük polis amiri tarafından komisyona sunulur. Bu yerler hakkında komisyonca 104 üncü maddeye göre işlem yapılır.
SEKİZİNCİ KISIM : OTEL, PANSİYON, MİSAFİRHANE, BENZERİ YERLER
Madde 96 - (Değişik madde: 31/01/1973 - 7/5786 K.)

Otel, motel, pansiyon, misafirhane, hamam, plaj, bar, pavyon, çalgılı kahve, diskotek, içkili gazino, gece klübü, taverna ve benzeri isimler altında işletme ruhsatı alınan yerlerde, gerçek amaç ve anlamda uzak olarak genel kadınlara sanat icra etmek imkanının verildiği veya bu gibi yerlerin bir genelev özellik ve mahiyetinde kullanıldığı, 95 inci maddeye göre tespit olunursa, bu tesisler ruhsatsız açılmış birleşme yerleri sayılarak sahipleri veya işletenler hakkında komisyonca 104 üncü madde uyarınca işlem yapılır.
 

Yorumlar

Popüler Yayınlar