Bu yaz Bodrum'un gözü Regnum Escana'da olacak

REGNUM’un yeni prestij projesi “ESCANA” bu yaz sahipleriyle buluşuyor.



Eşsiz manzarası ve benzersiz konumu ile sadece yazları değil dört mevsim konforlu bir yaşam vaat eden REGNUM ESCANA, Bodrum merkezde yer alıyor.



Bu yaz yaşamaya hazır Regnum Escana Evlerinde tüm ayrıcalıklar sunuluyor. Bodrum’da ve Türkiye’de bir eşi daha bulunmayan akıllı ev teknolojisi ile üretilmiş 25 lüks villadan oluşan ESCANA, Bodrum Kalesi’ne ve Marina’ya tepeden bakan konumuyla görenleri büyülüyor.



Tekrarı yok. Benzeri yok…



REGNUM ESCANA, Bodrum’un kendine özgü mimarisi ile 21. yüzyılın teknolojisini harmanlıyor. “Akıllı bina” konsepti ile inşa edilen ESCANA’da, uzaktan cep telefonu veya internet aracılığıyla evin ısıtma ve kliması önceden çalıştırılabiliyor, aydınlatma ve televizyon da dahil olmak üzere bütün elektrikli - elektronik aletler kumanda edilebiliyor.



Bu yazdan itibaren Escana villalarında yaşayacaklar, diğer evlerden görünmeyen özel bahçelerinde, özel havuzu, jakuzisi, saunası ve fitness alanında keyifli anların tadını çıkartacaklar. Regnum Escana sakinleri isterlerse alabilecekleri kahya, temizlik, bahçe ve havuz bakımı gibi hizmetlerle de evlerinde lüks otel konforunu yaşamaya başlayacaklar.



Konumu ve özel mimari tasarımıyla Bodrum’un en gözde yaşam alanı olan REGNUM ESCANA’da yer alan 25 villa, 3 katlı olarak inşa edildi. 18 dönümlük bir alana ve toplam 10.800 metrekare inşaat alanına sahip.



Sakinlerin yılın her mevsimi yaşayabilecekleri REGNUM ESCANA’da her bir villanın büyüklüğü 400 ile 450 metrekare arasında değişiyor.



REGNUM HAKKINDA:



Türkiye merkezli bir şirket olan Regnum’un, Londra ve Sofya ofisleri aracılığıyla, İngiltere ve Bulgaristan’da da önemli gayrimenkul yatırımları bulunmaktadır.



İstanbul’da 43 daireden oluşan Sky Residence ve 722 konutluk Elitkent projelerini; Bodrum’da 195 evden oluşan Bargylia projesini tamamlayan Regnum, İstanbul’da 1.285 konutluk Astrum Towers projesini de Mayıs 2009’da sahiplerine teslim etmiştir. Regnum, Avrupa’nın “En İyi Golf Destinasyonu” seçilen Antalya – Belek bölgesinde, golf profesyonellerinin yorumlarına göre Türkiye’nin en iyi golf sahasını da 2008 yılı içinde misafirlerinin hizmetine açmıştır.



Bodrum’un merkezinde, muhteşem bir manzaraya sahip yeni projesinin inşaatını da tamamlayan şirket, İstanbul’un yeni landmark’ı olacak projesinin yapımına ise, yakın zamanda başlayacaktır.



Regnum İngiltere, Bulgaristan ve Türkiye’deki projelerin tüm Dünya’daki satış organizasyonlarını yürütmektedir. Londra’da butik bir projeyi tamamlayıp sahiplerine teslim eden Regnum, Tower Bridge bölgesindeki yeni projesinin inşaatına da bu yılın başında başlamıştır.



Proje yönetimi için Sofya’da kurulan Regnum – Bulgaristan ise, tamamlanan 227 konutluk Crystal Apartments projesinin haricinde, konut, ofis ve alışveriş merkezi projeleriyle de ülkenin en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olmayı hedeflemektedir.







Kaynak : Hurriyetemlak.com

Yorumlar

Popüler Yayınlar