KORSAN EMLAKÇININ TANIMI

  KORSAN EMLAKÇININ TANIMI 


Mesleğimizin gelişmesi Prestijinin yükselmesi çin yıllardır öncülük ile çaba sarfeden İstanbul Emlak Müşavirler Derneği’miz eğitimli meslektaşlarımızın yetişmesi için üniversitelerde bölüm açılmasına ön ayak olmakla kalmamış ,bölgesel meslektaşlarımızın dertlerini dinleyip çözümler üretmiştir. Sertifika eğitim programlarına katılmaları konusunda üyelerini teşvik etmiştir.Üyelerimiz Sıtandartlara uygun ofislerde Sertifikalı, Oda ve vergi dairelerine kayıtlı olarak müşterilerine kaliteli hizmet vermeleri sağlamıştır..
   Yukarıda yazdıklarım reklam değildir takdir edersinizki tüm bunlar uygulayanlar için ZAMAN, PARA, EMEK demektir ve YILLAR gerektirir. Hiçbir zahmete girmeden, hiçbir sicil kaydı yaptırmaksızın, ofis kirası ödemeden, devlete vergi kaydı yaptırmadan bir yerlerde hatta evlerinde, internete sahte firma isimleri vererek emlakçıymış gibi gazeteye cep telefonu ile ilanlar vererek kendine emlakçı süsü verenler, meslegimizi karalayıp onurlu meslektaşlarımızın adını lekeliyorlar, onların EMEK hırsızlığı, gerçek emeği hak edenler olan meslektaşlarımızı rencide ve maddi zarara uğratıyor.
  1993 yılında kurulan derneğimiz son beş yıldır bu mesleğin prestijli meslek guruplarından biri olduğunu her nedense daha yeni yeni anlayanlar ve her nedense dürüst, eğitimli, donanımlı ofislerde kurumsal çalışan arkadaşlarımızın haklarını gasp ederek  kolay yoldan günü kurtarma mantığı ile çalışarak kural tanımadan tamamen sermayesiz olarak KORSAN emlakçılık yapıyorlar.
   Emlak Müşavirler Federasyonunun Kurulmasına öncülük eden derneğimiz, üyesi olduğumuz birlik ve beraberlik içinde çalıştığımız EMFED in başlatmış olduğu KORSAN EMLAKÇIYA HAYIR Kampanyasına EMDER olarak tam destek verdiğimizin bilinmesini isteriz .
   Meslektaşlarımın bu tür çalışan kişileri Derneklerine ve Federasyona isim, telefon bilgileri ile birlikte yazılı olarak bildirmelerini, gereğinin yapılarak bu çürük elmaların ayıklanmasını sağlamalarını beklerim.
 Tarayıcınız bu resmin gösterilmesini desteklemiyor olabilir.                    Karabet Hemengül
                                                           İstanbul Emlak Müşavirler Dernek Başkan Yardımcısı  
                                                           Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkan Yardımcısı      
                                                           Emfed uluslararası ilişkiler sorumlusu . 
                                                          
                                                            garabet@lindaemlak.com        

Yorumlar

Popüler Yayınlar