Üç bakanlık ihale yasağı açıkladı

Üç bakanlık ihale yasağı açıkladı

İçişleri Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, TÜLOMSAŞ bazı kişi ve firmalara çeşitli sürelerle ihale yasağı getirdi

 

İçişleri Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ile TÜLOMSAŞ Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi Anonim Şirketi, bazı kişi ve firmalara çeşitli sürelerle ihale yasağı getirdi. İhale yasaklarına ilişkin duyurular, Resmi Gazete'nin 25.02.2012bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü, Bursa Ticaret Odasına kayıtlı S.İ.S Sayılgan Dokuma Boya İplik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketini 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan men etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Siirt Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Binbay Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine 5 ay 27 gün süreyle ihale yasağı getirdi.

TÜLOMSAŞ Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi Anonim Şirketi, Adana Ticaret Odasına kayıtlı Kaykaç Makine Kimya İnşaat Limited Şirketini 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan men etti.

Milli Savunma Bakanlığı da bazı kişi ve firmalara çeşitli sürelerle ihale yasağı getirdi.

Yorumlar

Popüler Yayınlar