Ana içeriğe atla

Apart Otel Nedir ?

Apart Otel Nedir ?

Apart Otel Nedir ?
Müşterilerin yeme ve içme gereksinimini karşılayabilmek için gerekli malzemeler ile donatılmış, bağımsız apartman veya villa tipinde inşa edilmiş ancak otel gibi işletilen konaklama tesisleridir.

ÖZELLİKLERİ NELERDİR ?

Her apart içerisinde odalara ayrılarak, ailelere aynı apart içerisinde farklı odalarda konaklama imkanı sağlarken, bu odaların bağlandığı bir hol ve salon mevcuttur. Dairelerin içerisinde müşteriye özel mutfak bulunmaktadır.

NEDEN APART OTEL ?

Özellikle her apartta müşteriye özel mutfak barındırması özelliği ile ön plana çıkan apartlarda konaklama şekli genel olarak aileler ve kalabalık gruplar tarafından tercih edilmektedir.Kişi sayısı arttıkça, kişi başı tatil fiyatı düşer.Herşey dahil otellerde olduğu gibi yemek saati şartı yoktur, kişiler istediklerini yapabilme olanağına sahiptir
Apartlarda mutfak bulunması sebebi ile yemek masrafları düşer.Apartta yemek yeme ve uyuma harici sizi bağlayan hiçbirşey olmadığı için tatil yaptığınız yeri gezmek ve güzelliklerini keşfetmek için bolca zamanınız olacaktır..

HOTELLERDE KONAKLAMANIN DEZAVANTAJLARI NELERDİR ?

Odalar küçük olup , hotelde fazla oda sayısı bulunduğundan ve çok sayıda insan tatil yaptığından rahat etmeniz ve sakin bir tatil geçirmeniz neredeyse imkansızdır.
Fiyatlandırma kişi başıdır, kişi sayısı arttıça tatiliniz pahalıya gelir. 1 veya 2 kişi için tercih edilir. Yemek yapma derdi yoktur fakat belirli saatlerde yemek yeme zorunluluğu vardır ve sıra beklemek zorundasınızdır.
Herşeyin parasını ödediğiniz için, hotelin size sunmuş olduğu tüm olanaklardan yararlanmak için hotelden dışarı çıkmak istemezsiniz . Tatiliniz hotel sınırları içerisinde geçer ve gittiğiniz yerin güzelliklerini gezme ve görme şansınız olmaz.

FİYAT FARKI dikkatli okuyun çok haklılar !!!

Apartlarda oda fiyatı ödersiniz
Hotellerde kişi fiyatı ödersiniz.

Yoğun sezonda apart fiyatını ortalama 80 lira ve hotel fiyatını kişi başı minimum 100 lira alacak olursak.3 kişilik bir ailenin apart için maaliyeti 80 lira olurken hotel fiyatı 300 lirayı bulur. Geriye kalan 220 lira ile istediğiniz restoranta en iyi yemeği en iyi hizmette yersiniz, ya da bu paranın bir kısmı ile apartta kendi yemeğinizi kendiniz yaparsınız. 1 günlük kişi başı cebinizde kalacak olan miktarlar aşağıdadır eğer konaklamanız yaklaşık 1 hafta olursa bu miktarları 7 ile çarparak ne kadar boşuna para ödeyeceğinizi hesaplayabilirsiniz.

•1 Kişi 20 TL X 7
•2 Kişi 120 TL X 7
•3 Kişi 220 TL X 7
•4 kişi 320 TL X 7

Herşeyi çok güzel olarak açıklamışlar Herşey Dahil Otellere boşuna para kaptırıyoruz arkadaşlar

ALINTIDIR.... ...

Yorumlar

Popüler Yayınlar