Gıda Üreten İşletme Kayıt Belgesi Başvuru Beyannamesi




İşletmenin Ticaret Unvanı

İşletmecinin Adı-Soyadı / Tüzel Kişiliğin Adı

İşletmecinin Vergi Numarası

İşletmenin Faaliyet Konusu

Şirket, Kurum, Kuruluş Merkez Adresi
İli/İlçesi

Köy/Mahalle

Cadde/Sokak

Bina No/Semt

Gemi ise bağlı olduğu liman

İşletmenin Adresi
İli/İlçesi

Köy/Mahalle

Cadde/Sokak

Bina No/Semt

Gemi ise bağlı olduğu liman

Telefon ve Faks Numarası E-posta Adresi

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı veya deneme izni belgesi
Veren Kurum

Tarih

Numarası

(*) Kapasite Raporu    (   )
(*) Ekspertiz Raporu   (   ) 
(*) Kurum Beyanı       (   )
Beygir Gücü

Toplam Personel Sayısı

Bitiş Tarihi

(*) İstihdamı Zorunlu Personel

Adı Soyadı

Mesleği-Bölümü

T.C. Kimlik Numarası

İşletmenin haftada çalışma gün sayısı ve gün içerisinde çalışma saatleri
…… - …… saatleri arası
…………. gün/hafta
İşletmenin faaliyet dönemi
Tüm yıl boyunca
(   )
Mevsimsel
(   ) Faaliyette olduğu ayları belirtiniz
EKLER:
1.      İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatının veya Deneme İzin Belgesinin sureti.
2.      Kapasite raporu veya ekspertiz raporu, resmi kurumlarda kurum beyanı.
3.      Gıda işletmecisinin güncel bilgilerini içeren Ticaret Sicil Gazetesi veya Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Sicil Gazetesi (Yapısı gereği sicil gazetesinde yayımlanamayacak kurum ve kuruluşlar hariç)
4.      Şeker üretimi veya şeker paketlemesi konusunda faaliyet gösterecek gıda işletmelerinin Şeker Kurumu’ndan alacağı uygunluk yazısı.
5.      Meslek odası bulunan meslek mensupları için odadan alınmış çalışma belgesi, meslek odası bulunmayan meslek mensupları için gıda işletmecisiyle yapacağı noter onaylı sözleşme.

Yorumlar

Popüler Yayınlar