Gıda Üreten İşletme Kayıt Belgesi Başvuru Beyannamesi
İşletmenin Ticaret Unvanı
|
|
||
|
|||
İşletmecinin Vergi Numarası
|
|
||
İşletmenin Faaliyet Konusu
|
|
||
Şirket, Kurum, Kuruluş Merkez Adresi
|
İli/İlçesi
|
|
|
Köy/Mahalle
|
|
||
Cadde/Sokak
|
|
||
Bina No/Semt
|
|
||
Gemi ise bağlı olduğu liman
|
|
||
İşletmenin Adresi
|
İli/İlçesi
|
|
|
Köy/Mahalle
|
|
||
Cadde/Sokak
|
|
||
Bina No/Semt
|
|
||
Gemi ise bağlı olduğu liman
|
|
||
Telefon ve Faks Numarası E-posta Adresi
|
|
||
İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı veya deneme izni
belgesi
|
Veren Kurum
|
|
|
Tarih
|
|
||
Numarası
|
|
||
(*) Kapasite Raporu (
)
(*) Ekspertiz Raporu (
)
(*) Kurum Beyanı (
)
|
Beygir Gücü
|
|
|
Toplam Personel Sayısı
|
|
||
Bitiş Tarihi
|
|
||
(*) İstihdamı Zorunlu Personel
|
Adı Soyadı
|
|
|
Mesleği-Bölümü
|
|
||
T.C. Kimlik Numarası
|
|
||
İşletmenin haftada çalışma gün sayısı ve gün
içerisinde çalışma saatleri
|
…… - …… saatleri arası
…………. gün/hafta
|
||
İşletmenin faaliyet dönemi
|
Tüm yıl boyunca
|
( )
|
|
Mevsimsel
|
( )
Faaliyette olduğu ayları belirtiniz
|
||
EKLER:
1.
İşyeri Açma ve Çalışma
Ruhsatının veya Deneme İzin Belgesinin sureti.
2.
Kapasite raporu veya ekspertiz
raporu, resmi kurumlarda kurum beyanı.
3.
Gıda işletmecisinin güncel
bilgilerini içeren Ticaret Sicil Gazetesi veya Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar
Sicil Gazetesi (Yapısı gereği sicil gazetesinde yayımlanamayacak kurum ve
kuruluşlar hariç)
4.
Şeker üretimi veya şeker
paketlemesi konusunda faaliyet gösterecek gıda işletmelerinin Şeker Kurumu’ndan
alacağı uygunluk yazısı.
5. Meslek odası bulunan meslek mensupları için
odadan alınmış çalışma belgesi, meslek odası bulunmayan meslek mensupları için
gıda işletmecisiyle yapacağı noter onaylı sözleşme.
Yorumlar