Erdoğan BAYRAKTAR Emlakçılık Yasası Görüşmesi

Erdoğan BAYRAKTAR Emlakçılık Yasası Görüşmesi                          





Mehmet KEKLİK         
Avrupa Yakası Emlak Müşavirleri Derneğinini öncülüğünden sayın Bakanımız Erdoğan BAYRAKTAR dan randevu talep edilmiş ve bakanımız bizlerle görüşmeye kabul etmiştir.
03.03.2012 Tarihinde İstanbul Ataşehir de Bakanımızla Avrupa Yakası Emlak Müşavirleri Derneğinin Başkanı Mehmet KEKLİK öncülüğünden Emlakçılık yasası ve emlakçıların sorunları konulu bir görüşme yapılmıştır. Bu toplantıda İstanbul Ticaret Odasının Öncülüğünden hazırlanan Emlakçılık Yasası taslağı ve gerekçeleri ile bakanımıza İstanbul Ticaret odası Emlakçılar Komitesi üyesi sayın Metin YEŞİL bey tarafından verilmiştir. Bu görüşmeye emlakçı meslektaşlarımızdan Boğaziçi Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Sayım Mazmi YAYLA ve Başkan Yardımcısı Nilüfer AKSOY ayrıca İdealist Gayrimenkul den Cihan ALTUNPUL da hazır bulunmuşlardır.
Sayın Bakanımız çok yeni bir bakanlık olmalarından dolayı çok yoğun bir programları olduğu ve önceliklerinin 2b yasası, Yabancıların Türkiye de mülk edinmelerine yönelik yasa, Kentsel dönüşüm, Yapı denetim yasası konularında çok sıkı çalışmalarının olmasından dolayı şuan için emlakçılık yasasası ile ilgili bir çalışmaya kısa sürede bakamayacaklarını bizlere iletmişlerdir.


Bakanımızın emlak ve emlakçılık sektörü ile çok yakından bilgi sahibi olduğu ve sorunlarımızın çoğundan haberdar olduklarını öğrendik. Ayrıca emlakçıların mağdur edilmemesi için gerekli çalışmaları yapacaklarını özellikle belirtmişlerdir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar