Ana içeriğe atla

Bakan Tüfenkci: Emlakçılar için yeni dönem başlayacak

Bakan Tüfenkci: Emlakçılar için yeni dönem başlayacak


Emlak Danışmanlığı Yasasının emlakçılar adına çok önemli bir husus olduğunu dile getiren Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Genel Başkanı Hacı Ali Taylan: “Gayrimenkul sektöründeki olası ekonomik kayıp ve kaçakların önlenmesi, emlak danışmanlarının ve emlak danışmanlığı mesleğinin hak ettiği kariyer ve unvanı kazanması için Emlak Danışmanlığı Yasası'nın bir an önce çıkmasını bekliyoruz. Bu konuda desteklerini esirgemeyen ve sektörümüz adına bizleri umutlandıran Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci’ye teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.” diyerek hem Bakan TÜFENKÇİ'nin konuya gösterdiği özeni hemde yasanın sektör için ne kadar değerli olduğunu toplantıya katılımcılar huzurunda belirtmiş oldu.
Sektörde önemli bir kazanım  sağlayacak olan Emlak Danışmanlığı Yasası ile emlakçılığın yasal bir zemine oturtulacağını belirten Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent TÜFENKÇİ konu ile ilgili olarak  Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Genel Başkanı Hacı Ali Taylan ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Yasal düzenleme ile ilgili olarak Bakan TÜFENKÇİ : "Emlakçıların üzerinde mutabık olduğu, çok iyi şekilde hazırlanmış bir yasa ve yönetmeliğin yürürlüğe girmesinin tüm emlakçıların geleceği açısından önemli bir değişim ve gelişim olacak." olduğunu dile getirdi.
Konuya gereken özenin gösterilmesinin ne kadar önemli olduğunun farkında olduklarını belirten Bakan TÜFENKÇİ, gerekli yasal düzenlemeler ile birlikte emlakçılığın yasal bir düzenlemeye oturtularak sektöre büyük bir kazanım sağlanacağını belirtti.
Bakan TÜFENKÇİ, emlakçıların geleceği açısından, emlakçıların üzerinde fikir birliği sağladığı ve nitelikli bir şekilde hazırlanmış bir yasa ve yasaya bağlı bir yönetmeliğin hayata geçirilmesi ile sektörde anlamlı bir değişim ve gelişimin olacağıni belirtti. 
Cihan derleme

Yorumlar

Popüler Yayınlar